Συμβεβλημένοι Ιατροί

Γενικός Χειρουργός

Ιωάννης Καλαϊτζής

O Γενικός Χειρουργός Δρ Ιωάννης Καλαϊτζής είναι κάτοχος Διδακτορικής Διατριβής στη Χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στη προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Molinette Hospital, Τορίνο, Ιταλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφάτως ανέλαβε τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή στη West Athens Clinic ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής Χειρουργικής στη Yoda-ODC, Επιμελητής Χειρουργός στη ΄Δ Χειρουργική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν, και συνεργάτης Ιατρός με μεγάλα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια.

Ο Δρ Ιωάννης Καλαϊτζής έχει εκπαιδευτεί στη Γενική και Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική καθώς και στη Χειρουργική Μίας Ημέρας χωρίς Γενική Αναισθησία. Ειδικεύεται στην αποκατάσταση βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία, στην laser αιμορροϊδοπλαστική (LHP), στη laser κύστη κόκκυγος, στη χειρουργική του κοιλιακού τοιχώματος, του πεπτικού συστήματος και του μαστού. Έχει πλήθος ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων και συμμετοχών σε διεθνή συνέδρια. Είναι πατέρας δύο παιδιών και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Γενικός Χειρουργός

Σοφιανίδης Αναστάσιος

Ο Δρ Σοφιανίδης Αναστάσιος είναι έμπειρος Γενικός Χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Γενικής Χειρουργικής της West Athens Clinic. Έχει διατελέσει Επιμελητής Χειρουργός στις Ιδιωτικές κλινικές Ιασώ General και Ευρωκλινική Αθηνών. Είναι εξειδικευμένος στη Χειρουργική Ήπατος-Χοληφόρων-Παγκρέατος (HPB Surgery) και στη Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική έχοντας πραγματοποιήσει πλήθος επεμβάσεων τα τελευταία χρόνια.

Ο Δρ Σοφιανίδης Αναστάσιος έχει συμμετάσχει σε σημαντικά μεταπτυχιακά προγράμματα όπως της Χειρουργικής του Παχέως Εντέρου και της κινητικότητας του Πεπτικού Συστήματος, διαθέτει ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε σημαντικά επιστημονικά περιοδικά και διατηρεί αμείωτο ενδιαφέρον για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής μέσα από τη συμμετοχή σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων. Είναι πατέρας 3 παιδιών και ομιλεί άπταιστα την Ρωσική και Αγγλική γλώσσα.

Χειρουργός Ουρολόγος Ενδοουρολόγος  

Δημήτριος Στάιος

Ο Χειρουργός Ουρολόγος Ενδοουρολόγος Δημήτριος Στάιος γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1971. Eισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1996 με βαθμό λίαν καλώς. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 424 ΓΣΝΕ ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Ιατρός και την υπηρεσία υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφεριακό Ιατρείο Νυμφαίου (Φλώρινας). Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ουρολογίας για 4 έτη στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο ΓΠΝΑ Σισμανόγλειο. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Ουρολογία το 2006.

Μετεκπαιδεύτηκε στην υποειδικότητα της Ενδοουρολογίας (Fellow of Endourology της Endourological Society) στο Νοσοσκομείο St.Bartholomew’s, Barts and The Royal London Trust, London, UK στο εγκεκριμένο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ενδοουρολογικής Εταιρίας (Endourological Society) απ΄όπου έλαβε τον τίτλο του Ενδοουρολόγου το 2007.
Το 2013 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών (ΕΚΠΑ) με βαθμό Άριστα.
Το 2016 μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική Ουρολογία στο Heilbronn της Γερμανίας στο αναγνωρισμένο κέντρο SLK Kliniken (EBU Certified Training Centre) υπό τους καθηγητές J.Rassweiler και A.Gozen
Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας (EOE), όπου προσφέρει από τη θέση του Προέδρου του τμήματος της Ενδοοουρολογίας – Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας της ΕΟΕ. Καθώς επίσης, είναι μέλος της Παγκόσμιας Ενδοουρολογικής Εταιρίας (Endourological Society).
Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εξειδικευμένες Ενδοουρολογικές επεμβάσεις (Διαδερμική Νεφρολιθοθρυψία PCNL και ECRIS, Εύκαμπτες Ουρητηροσκοπήσεις RIRS, Άκαμπτες ουρητηροσκοπήσεις, Διουρηθρικές επεμβάσεις του προστάτη TURIS, Εκπυρηνήσεις BipolEP και HolEP Προστατεκτομές), καθώς και επεμβάσεις Λαπαροσκοπικής /Ρομποτικής Ουρολογίας, Προσθετικής Ουρολογίας και Γενικής/Κλασσικής Ουρολογίας.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Παθιάκης Ιωάννης 

Ο Δρ Παθιάκης Ιωάννης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην ''Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική & Τηλεχειρουργική Ιατρική" από την Ιατρική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Αθηνών στην Ανατομική. Είναι εξειδικευμένος στη Ρομποτική Χειρουργική Γόνατος και Ισχίου και στη Μικροχειρουργική Αναίμακτη διάνοιξη καρπιαίου σωλήνα. Διαθέτει πτυχίο στον Ιατρικό Βελονισμό από τον Επιστημονικό Σύλλογο Ιατρών Βελονισμού Ελλάδος.

Ο Δρ Παθιάκης Ιωάννης έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις σε πολυάριθμα Νοσοκομεία, ενώ την ειδικότητά του την ολοκλήρωσε στην Ορθοπεδική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας. Επιπροσθέτως, στη διάρκεια της καριέρας του, ανέλαβε τη διδασκαλία μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών, Τραματιολογίας και κακώσεων μυοσκελετικού στο ΙΕΚ Σητείας και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Σητείας, αντίστοιχα. Τέλος, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης στα θέματα μικροχειρουργικής και ιατρικού βελονισμού, ο ιατρός παρακολουθεί συνεχώς ιατρικά συνέδρια κερδίζοντας και προσωπικές τιμητικές διακρίσεις.

Χειρουργός Γυναικολόγος

Ντάνος Νικόλαος

Ο Δρ. Νικόλαος Ντάνος είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στη Β΄ Πανεπιστημιακή Μαιευτική Κλινική στο Αρεταίειο νοσοκομειο.

Έχει συνεργασία με τις ιδιωτικές κλινικές: Ιασώ, Λητώ και προσφάτως ανέλαβε και τη συνεργασία του Γυναικολογικού τμήματος στη West

Athens Clinic.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε μαιευτικά και γυναικολογικά περιστάτικα.

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Λαέρτης Σπυρ. Μπούτας 

Αποφοίτησε το 2002 με βαθμό λίαν καλώς Από το 2002 εως 2004 τοποθετήθηκε ως αγρωτικός ιατρός στο ΚΥ Θεσπρωτικού, από όπου αποσπάστηκε στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γ Ν Πρέβεζας Από 2005 έως 2006 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός στη χειρουργική κλινική του Γ Ν Ν Πατησίων.

Από το 2006 έως 2011 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ουρολογίας Έχει εργαστεί ως επικουρικός ιατρός με βαθμό επιμελητή β’ στο Γ Ν Σπάρτη.

Έιναι  εξειδικευμένος σε ενδοουρολογικες επεμβάσεις καθώς και στην κλασική ανοικτή
χειρουργική του ουροποιητικού.

Γενικός Χειρουργός / Χειρουργός Μαστού

Μανίφικος Γρηγόριος

Ο ιατρός χειρουργός Μανίφικος Γρηγόριος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής μαστού είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού . Απόφοιτος του ΕΘΝΙΚΟΥ και ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Αθηνών το1996.

Πήρε την ειδικότητα της  ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ στην Α΄ Πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ιπποκρατείου  Αθηνών το 2008.

Εργάσθηκε για 3 έτη ως επιμελητής Β  κλινική μαστού στο ογκολογικό Νοσοκομείο Αγιος Σάββας και από το 2011 εργάζεται ως επιμελητής στο κέντρο μαστού στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Εχει παρακολουθήσει και συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια διαγνωστικής προσέγγισης  και χειρουργικής του μαστού στη Ρώμη και Μιλάνο.

Είναι επιστημονικός  υπεύθυνος του κέντρου μαστού  του Νοσοκομείου WEST ATHENS CLINIC.