Η χώρα μας όπως και όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, δύσκολα διαχειρίσιμη υγειονομικά και οικονομικά. Τα συστήματα υγείας δοκιμάζονται και οι πολίτες καλούνται σε μία συνεχή προσαρμογή σε νέα δεδομένα.

Το ΕΣΥ (Εθνικό σύστημα υγείας) προσπαθεί, παρ’ όλες του τις αδυναμίες και ελλείψεις μετά τη 10ετή κρίση, να βελτιωθεί και να περιθάλψει τους πολίτες, οι οποίοι όμως εξακολουθούν να αιμορραγούν οικονομικά, συμμετέχοντας οι ίδιοι με ποσοστό 40% στο κόστος περίθαλψής τους.

Το πρόγραμμα WEST ATHENS MEDICAL δημιουργήθηκε με την στρατηγική συνεργασία τριών εξειδικευμένων εταιρειών Total Care Network Α.Ε.-TCNVICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES  και WEST ATHENS CLINIC φιλοδοξώντας να προσφέρει ιδιωτικές πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας ως επί το πλείστον δωρεάν, ή με μικρή συμμετοχή εάν κι’ εφόσον χρειάζεται, χωρίς να αποκλείει κανέναν συμπολίτη μας και με ασφάλιστρο προσιτό σε όλους.

Όραμά μας είναι οι ασφαλισμένοι του συγκεκριμένου προγράμματος να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι με τις διαφανείς διαδικασίες, τις υψηλού επιπέδου παροχές, τη διαρκή δυναμικότητα και καινοτομία του και κυρίως να αισθανθούν πολύπλευρα το κοινωνικό στίγμα της προσπάθειάς μας.

Περισσότερα…

Total Care Network Α.Ε.-TCN

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Total Care Network Α.Ε.-TCN

Ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί την παλαιότερη στην Ελλάδα εταιρία ιατρο-ασφαλιστικού ελέγχου. Πλειοψηφικό μετοχικό μερίδιο αποκτήθηκε από την Expert Opinion το Μάιο του 2016, με ταυτόχρονη απόκτηση και του management της εταιρίας.

Η Total Care Network Α.Ε.-TCN προσφέρει υπηρεσίες ιατρικού και ασφαλιστικού ελέγχου των νοσηλειών ασφαλισμένων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών μέσω ελεγκτικών ιατρείων στα σημαντικότερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, υπό την επίβλεψη του Συντονιστικού Κέντρου της εταιρίας.

Η Total Care Network Α.Ε.-TCN προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατροασφαλιστικού ελέγχου (Medical Auditing) προς τον ασφαλιστικό κλάδο με στόχο τον συνεπή έλεγχο και τη βελτιστοποίηση του κόστους των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας

Επιπρόσθετα η Total Care Network Α.Ε.-TCN παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

✔ Ανάληψη κινδύνου (προασφαλιστικός έλεγχος, τηλεφωνική ιατρική συνέντευξη, αυτοματοποιημένο e-Underwriting)

✔ Συντονιστικό Τμήμα Ελέγχου Νοσηλειών (προέγκριση νοσηλειών, διαχείριση ζημιών και εκκαθάριση τιμολογίων νοσηλειών)

✔ Ελεγκτικά Ιατρεία σε μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα (Ιατρικό Αθηνών, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Metropolitan, Όμιλος Ιασώ, Ερρίκος Ντυνάν)

✔ Τμήμα Οικονομικού Ελέγχου Νοσηλειών

✔ Ιατρικό Συμβουλευτικό Τηλεφωνικό Κέντρο – Γραμμή Υγείας (Διαχείριση προγραμμάτων εξωνοσοκομειακών παροχών και πρωτοβάθμιας περίθαλψης)

✔ Ιατρικές πραγματογνωμοσύνες

✔ Ιατρικό Τηλεφωνικό Κέντρο στελεχωμένο από ιατρούς και διοικητικό προσωπικό μεγάλης εμπειρίας σε συνεχή λειτουργία 24/7.

✔ Ευρύτατο Πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων ,

  1. ιατρών
  2. διαγνωστικών κέντρων
  3. πολυϊατρείων
  4. νοσηλευτηρίων
  5. φυσικοθεραπευτικών κέντρων
  6. οδοντιατρικών κέντρων
  7. κέντρων αποκατάστασης
  8. επίγεια υγειονομική μεταφορά (ασθενοφόρα) και
  9. αερομεταφορά
Victory IKE

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η VICTORY είναι μια εταιρεία πρακτόρων ασφαλίσεων & εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2008 , παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των συνεργατών της.
Επιλέγουμε κατάλληλα προϊόντα , σε συνεργασία με αξιόπιστες πολυεθνικές εταιρίες για το ασφαλιστικό γραφείο κάθε συνεργάτη προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα και οικονομικά οφέλη μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένες και εύχρηστες μηχανογραφικές διαδικασίες , χρησιμοποιώντας την δική μας εφαρμογή, Victorynet software.
Τα κυρία προϊόντα της εταιρείας μας είναι :
Οδική βοήθεια ( κάλυψη από ποδήλατο έως βαρέου τύπου οχήματα , leasing , ενοικιαζόμενα , ξένες πινακίδες , αυτοκινούμενα , τρέιλερ κ.τ.λ. )

Νομική προστασία
Άμεση ιατρική βοήθεια
Όχημα αντικατάστασης
Επαγγελματική αστική ευθύνη διαμεσολαβούντων
Με την δυνατότητα διάθεσης στους συνεργάτες μας:
Web service ( για όλα τα front office της αγοράς ) ,Πολυασφαλιστηρίου (συνδυασμός προγραμμάτων victory και τιμολόγησης ,σε ένα εκτυπωτικό).
Εφαρμογή victory map για εύκολη και άμεση λήψη πληροφοριών συμβολαίου και άλλων σημαντικών πληροφοριών, μέσω Smart Phone (android & IOS).
Δημιουργία προγράμματος VICTORY MEDICAL .

Η VICTORY συνεργάζεται με πάνω από 1300 ασφαλιστικά γραφεία και μεγάλες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα .Η εταιρείας μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα όπου ο κύριος όγκος της δραστηριότητας της( 98% ) προέρχεται από τον «κλάδο βοήθειας » . Σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 80.000 συμβόλαια πελατών των συνεργατών του δικτύου μας.
Για την διενέργεια των υπηρεσιών μας,η εταιρία μας διαθέτει:
Σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. στην Αργυρούπολη .
Άρτια οργανωμένο τμήμα μηχανογράφησης για την υποστήριξη των προϊόντων μας .
Τμήμα back office (εκπαιδευμένο για την υποστήριξη των συνεργατών του δικτύου μας ).
Σύγχρονος κατάλληλος εξοπλισμός hardware & software .
Εναρμόνιση στο General Data Protection Regulation (GDPR).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Η VICTORY στελεχώνεται από καταρτισμένα και έμπειρα άτομα στον ασφαλιστικό κλάδο. Όλα τα στελέχη της εταιρείας έχουν διατελέσει σε σημαντικές διοικητικές θέσης ασφαλιστικών εταιρειών έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο γνωρίζοντας τις ασφαλιστικές ιδιαιτερότητες ,όπως την ασφαλιστική υποστήριξη, την ασφαλιστική ιεραρχία και την ασφαλιστική νοοτροπία.
Επιθυμούμε να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , να στοχεύουμε στη συνεχή δημιουργία και ανάπτυξη , να κτίζουμε μακροχρόνιες και αμφίδρομες σχέσης συνεργασίας .

West Athens Clinic

Η Ιδιωτική Γενική Κλινική West Athens αποτελεί μια σύγχρονη δομή υγείας στο δυτικό τομέα Αθηνών, με ανακαινισμένες εσωτερικές και εξωτερικές κτιριακές εγκαταστάσεις, με αναβαθμισμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, νέα διοίκηση και με νέο management.

Οι στόχοι της West Athens Clinic είναι οι εξής:

• Πρόληψη
• Έγκαιρη διάγνωση & κατανόηση του προβλήματος του ασθενή
• Θεραπεία του ασθενούς με πλήρη αποκατάσταση της υγείας του

Η αρχή που διέπει την West Athens Clinic είναι
«κάλλιο πρόλαβε παρά θεράπευσε»

Βασικό μέλημα του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Βοηθητικού προσωπικού της West Athens Clinic, είναι η παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας υψηλού επιπέδου με αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της ηθικής, δεοντολογίας και με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενή.

Η εξατομίκευση της φροντίδας κάθε ασθενή εφαρμόζεται αυστηρά, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για τον πάσχοντα, χωρίς περιττές ταλαιπωρίες και δαπάνες.
Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα επιλογής του θεράποντος ιατρού του. Η Κλινική από την πλευρά της θέτει στη διάθεση του Ιατρού, τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της για την ταχύτερη διάγνωση της πάθησης και τη θεραπεία του ασθενή.

H West Athens Clinic, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) καθώς και Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες.